VVS-service udføres i Greve, Karlslunde og Solrød

Hos Jersie VVS og Kloak er vi en virksomhed med over 25 års erfaring inden for VVS-service. Alle opgaver udføres af vores autoriserede blikkenslagere. VVS-service kan være nødvendigt når der pludselig opstår uforudsete situationer som f.eks. kan være sprængte vandrør, udfordringer med tilslutning af gaskomfuret eller noget helt andet. Dog består størstedelen af vores VVS-service i at lave moderniseringer på badeværelser og i køkkener. Vi har base i Jersie og kører hovedsageligt nær Greve, Karlslunde og Solrød.

Professionel VVS-service med kunden i fokus

Vi har altid fokus på professionelt håndværk af høj kvalitet og at yde den bedste service. Det betyder at vores løsninger med VVS-service både er holdbare og passer til kundens ønsker. Hvis du er i tvivl om det mindste, kan vi desuden tilbyde professionel rådgivning samt et hav af ideer til din løsning. Vi kan blandt andet tilbyde at hjælpe med:​

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hvis du vil høre mere om vores VVS-service eller har et spørgsmål, kan du altid ringe til os på telefon 56 14 72 60 eller sende en e-mail til kontakt@jersievvs.dk. Vi giver desuden gerne et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.
Medlem af

Tekiq