VVS-installatør nær Greve, Karlslunde og Solrød

Din lokale VVS-installatør leverer VVS arbejde i topklasse. Medarbejderne hos Jersie VVS og Kloak har mange års erfaring med en bred vifte af forskellige typer af arbejdsopgaver. Vi holder til i Jersie, men kører nær Greve, Karlslunde og Solrød. Størrelsen på opgaverne kan variere, og det er intet problem for os. Vi udfører både de små og de store opgaver for både private, erhverv og det offentlige. Din VVS-installatør har dagligt nye udfordringer på jobbet, hvilket betyder at du altid vil blive mødt af en engageret og motiveret medarbejder. Derfor kan du trygt give os et kald, når du står og mangler en dygtig VVS-installatør til dit VVS-projekt.

Fokus på kvalitet og service

I vores arbejde som VVS-installatør lægger vi hos Jersie VVS og Kloak enorm vægt på at sikre kvaliteten af det arbejde, vi laver. Vi har i over 25 år udført VVS-opgaver og altid lagt en enorm vægt på, at vores kunder får udført solidt stykke arbejde, hvor vi ikke går på kompromis med noget. Vi er desuden medlem af TEKNIQ og har været igennem foreningens kvalitetsstyringssystem, som er godkendt af VVS-branchens kvalitetskontrol. Der bliver lavet løbende kontrol af det udførte arbejde for at sikre, at kvaliteten altid er i top.

Kontakt din lokale VVS-installatør

Kontakt os på enten telefon 56 14 72 60 eller send en e-mail til kontakt@jersievvs.dk for at høre mere omkring hvad din lokale VVS-installatør kan hjælpe med. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgave som du ringer omkring.
Medlem af

Tekiq