VVS-firma i Jersie nær Karlslunde, Greve og Solrød

Vi har stor erfaring i branchen og har været med siden 1989. Vores erfaring gør at vi vil kunne løse enhver tænkelig opgave inden for faget, og desuden er indehaveren Tim ofte selv med inde over større beslutninger. Der er ingen smalle steder i vores VVS-firma. Vi er til for vores kunder, og vi sætter en ære i at være der, når der er behov for os. Vores mål er at levere professionelt håndværk af høj kvalitet og en service, der gør det til en god oplevelse for dig at have med os at gøre.
Vores sortiment af ydelser indbefatter blandt andet:

Fokus på service af kunderne

Det med service er ikke bare noget, vi siger. Når vi kommer på besøg hos dig, kan du forvente at blive mødt af en hensynsfuld håndværker, som forsøger at skabe så lidt postyr og larm som muligt. Medarbejderne fra dit lokale VVS-firma overholder alle aftaler, og når vi er færdige med opgaven, rydder vi naturligvis pænt op efter os. Vi holder til i Jersie på Sydsjælland og kører som tommelfingerregel ud til opgaver, der ligger en halv time væk. Men har du et meget spændende projekt på hænderne, kan vi også godt lokkes længere væk.

Kontakt dit lokale VVS-firma

Har du spørgsmål til os, kan du altid kontakte os på telefon 56 14 72 60 eller sende en e-mail til kontakt@jersievvs.dk. Som dit lokale VVS-firma giver vi desuden gerne et gratis og uforpligtende tilbud på netop din forespørgsel.
Medlem af

Tekiq