Blikkenslager i Greve, Karlslunde & Solrød

Om Jersie VVS og Kloak

Et erfarent foretagende Jersie VVS og Kloak har eksisteret siden 1996, og, inklusiv mig selv, er vi i dag tre i firmaet. Mit navn er Tim Lundqvist, og jeg har været i branchen siden 1989. Vi har erfaringen til at kunne løse enhver tænkelig opgave inden for faget, og jeg er selv med inde over alle større beslutninger.

Medlem af

Tekiq

Tim

Tim Lundqvist

Indehaver

Jeg har været i branchen siden 1989. Vi har erfaringen til at kunne løse enhver tænkelig opgave inden for faget, og jeg er selv med inde over alle større beslutninger.

Hos Jersie VVS og Kloak har vi altid fokus på faglig stolthed samt godt håndværk og vi kommer gerne med et professionelt og uforpligtende tilbud på netop din opgave. Uanset størrelse og typen af opgave kan vores blikkenslager højst sandsynligt klare opgaven. Vi udfører blandt andet blikkenslageropgaver i forbindelse med renovering af tag som f.eks. kan være nye tagrender, inddækninger og taghætter.

Mangeårig erfaring og rådgivning i topklasse

Vi har base i Jersie nær Greve, Karlslunde og Solrød, men kører i det meste af området omkring Køge Bugt. Står du derfor med en VVS-opgave, hvor du mangler en blikkenslager, kontakt da Jersie VVS og Kloak, så tager vi gerne en grundig snak om dine muligheder. Selvfølgelig kan vi også være behjælpelig med en fast VVS’er / blikkenslager for dig eller jer i Karlslunde, Greve og Solrød. Der kan være mange fordele ved en fast blikkenslager tilknyttet ejendommen, f.eks. kan diverse arbejdsgange afklares og desuden vil vi kende til installationerne hvis der skulle opstå fejl. Det eneste som I skal gøre, er at give os et kald når der er behov for vores hjælp.

Kontakt din lokale blikkenslager

Kontakt os gerne allerede i dag på telefon 56 14 72 60 eller på e-mailen kontakt@jersievvs.dk hvis du mangler flere informationer. Din lokale blikkenslager giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave. Desuden giver vi også gerne en faglig vurdering på opgaver for erhvervskunder, boligforeninger og boligselskaber.