Naturgasfyr installation

Overvejer du at udskifte oliefyret med et nyere naturgasfyr? Hos Jersie VVS og Kloak har vi over 25 års erfaring i branchen og kan tilbyde flere forskellige løsninger. Overvej grundigt om naturgasfyr er den rigtige energiløsning for dig og din bolig. Du kan ringe til os for en uforpligtende snak omkring en professionel løsning af naturgasfyr installation. Vi er autoriseret naturgasinstallatør og vejleder naturligvis gerne i forbindelse med skift til naturgasfyr. Vores dygtige medarbejdere udfører altid den korrekte montering og installation af naturgas. Vi kører ikke før naturgasfyret virker helt optimalt i din bolig. Desuden sørger vi for at indstille dit naturgasfyr efter præcis dit varmebehov. Med en autoriseret og dygtig installatør er du sikret, at opsætningen af dit nye naturgasfyr sker korrekt og at sikkerheden altid er i top. Vi installerer blandt andet gasfyr fra Bosch og Gemina Termix.

Spar penge med et nyt gasfyr

Hvis du har et gammelt gasfyr, er det på tide at få monteret nyt naturgasfyr. Inden for de seneste par år, er der sket en merkant udvikling af metoden hvorpå gasfyrene bliver bygget. Moderne naturgasfyr bliver nemlig opbygget med en spiral, hvilket trækker ekstra varme ud af røggasserne og giver omkring 10% bedre udnyttelse af gassen. Derudover er der bedre isolering og styring, som tilsammen giver en langt bedre virkningsgrad.

Virkningsgraden er ikke det eneste nye ved moderne naturgasfyr. Der er også udviklet nye typer styringer, som er med til at forbedre resultaterne fra gasfyret. I udvalgte gasfyr, kan du tilgå fyret fra en App og styre varmen i boligen nemt og hurtigt. Ligeledes findes der modeller, med et indbygget modul, der tager højde for vejret udenfor. Hermed kan det skrue op og ned ved vejrskifte og på den måde allerede inden det er nødvendigt indenfor, sørge for langsom billig opvarmning.

Fokus på service og høj kvalitet

Vi er til for vores kunder, og vi sætter en ære i at være der, når der er behov for os. Vores mål er at levere professionelle løsninger af høj kvalitet og en service, der gør det til en rar oplevelse for dig at have med os at gøre.

Naturgasinstallation til fair priser

Hvis du vil høre mere om naturgas eller nyt gasfyr, kan du altid ringe til os på telefon 56 14 72 60 eller sende en e-mail til kontakt@jersievvs.dk. Vi giver desuden gerne et gratis og uforpligtende tilbud på netop din løsning.
Medlem af

Tekiq