Fjernvarme-installation –spar på varmeregningen

Opvarmes din bolig i dag af enten gas, olie eller el, kan du med stor fordel skifte til et fjernvarmeanlæg. Vi anbefaler at skifte til dette, da fjernvarme er en langt billigere opvarmningskilde. Hos Jersie VVS og Kloak sørger vi for, at rådgive og vejlede vores kunder, så de altid får den mest optimale fjernvarmeløsning i forhold til deres ønsker og behov. Vi har over 25 års erfaring, og vi leverer altid professionelt håndværk af højeste kvalitet.

At skifte ud til fjernvarme har flere fordele end bare, at spare penge på varmeregningen. Du vælger at få installeret fjernvarme hos os, får du blandt andet:

  • hurtig og nem installation
  • ingen vedligeholdelse
  • ingen støj- og lugtegener
  • miljøvenlig varmekilde

Et fjernvarmeanlæg udleder cirka 0,130 kg CO2 pr. kWh. årligt, hvorimod et naturgasfyr udleder cirka 0,205 kg CO2 pr. kWh.

Energikilden til fjernvarmen er også en vigtig faktor. Fjernvarmeanlæg benytter sig af "overskudsenergi", hvilket enten er spildvarme eller kraftvarme fra produktion af elektricitet. Derfor undgås der, at bruge store mængder af fossile brændstoffer, da vi udnytter alle ressourcerne ved produktion af el.

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er et system, som distribuerer varme fra anlæg til varmekilder eller -opsamling til boliger og bygninger med centralvarmeanlæg. Oftest er fjernvarme baseret på opvarmet vand, men damp er også en mulighed.

Installation af fjernvarme for erhverv og privatkunder

Vi tilbyder installation af fjernvarme til både private, erhverv og boligforeninger. Når vi skal installere et varmeanlæg, sørger vi altid for at rådgive alle kunder i hvilken slags anlæg, som skal installeres og hvordan man vedligeholder det enkelte anlæg. Derudover kan vi med fordel indgå en aftale med jer om et årligt tjek af fjernvarmeanlægget. Ved dette tjek kontrollerer vi om anlægget kører korrekt. Dette sikrer dit varmeanlæg en lang levetid.

Få en pris på et nyt varmeanlæg

Hvis du mangler yderligere information om fjernvarme eller har spørgsmål, kan du altid ringe til os på telefon 56 14 72 60 eller sende en e-mail til kontakt@jersievvs.dk. Kontakt os gerne, så giver vi et uforpligtende tilbud på netop din opgave.
Medlem af

Tekiq