Blikarbejde udført af erfaren blikkenslager

Et godt stykke blikarbejde kan holde hele livet og derfor sørger vi altid for at udføre et solidt stykke arbejde. Ved at få dit blikarbejde udført af en autoriseret blikkenslager kan vi sikre langtidsholdbare løsninger med lave vedligeholdelsesudgifter. Når vi arbejder med zink og kobber er det yderst vigtigt at materialerne bliver håndteret korrekt og med en gennemgående sans for detaljer. For at undgå ridser og småfejl på materialerne er det derfor vigtigt at arbejdet bliver udført af en professionel blikkenslager. Vi har næsten 30 års erfaring i branchen, og vi bestræber os på altid at levere holdbare løsninger efter kundernes ønsker og behov. Hos Jersie VVS og Kloak kan vi klare både store og små opgaver og det er vores klare mål, at gøre det til en rar oplevelse, at have med os at gøre.

Kvalitets blikarbejde udføres af blikkenslager

  • Tagbelægninger
  • Beklædning af kviste
  • Reparation af facadedækninger
  • Inddækning
  • Udskiftning af tagrender
Vi holder til i Jersie og servicerer primært kunder i Køge Bugt området. Men vi udfører selvfølgelig gerne blikarbejde i andre områder. En bestemt afstand står ikke i vejen for din mulighed for at få udført blikarbejde af professionelle fagfolk.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Hvis du vil høre mere om vores blikarbejde eller har yderligere spørgsmål, kan du altid ringe til os på telefon 56 14 72 60 eller sende en e-mail til kontakt@jersievvs.dk. Vi giver desuden gerne et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.
Medlem af

Tekiq